MisoArchitects
La Miso Architects ne propunem să însuflețim spațiile,  să le dăm viață și frumusețe cu ajutorul formelor, proporțiilor, culorilor, texturilor și materialelor susținute de tehnologia de care putem beneficia astăzi. Astfel realizăm proiecte unicat, care să găzduiască noi povești și amintiri.

În misiunea noastră creativă, înţelegem spaţiul ca pe un întreg, analizăm nevoile și dorințele viitorilor utilizatori și venim în întâmpinarea acestora cu cele mai bune soluții, atât estetice cât și funcționale.

Evoluăm alături de cele mai noi tendințe, căutând inspirație la evenimente de design internaționale şi materializăm ideile noastre în colaborare cu cei mai buni  şi apreciaţi furnizori pentru a asigura calitatea proiectelor noastre.

Serviciile noastre oferă design specializat pentru amenajări interioare rezidenţiale şi comerciale (office & horeca) avand scopul sa dezvoltăm proiecte unice, personalizate și spectaculoase.

Oferim servicii dintr-o gamă largă, de la proiecte complete de amenajări interioare la şedinţe de consultanţă punctuală, iar pentru cei din afara oraşelor în care avem puncte de lucru sau din străinătate realizăm proiecte de la distanţă.

Urmărește filmul de mai sus pentru a afla gama noastră completă de servicii!

Vă așteptăm să creăm împreună spații memorabile!