MisoArchitects
Echipa Miso Architects

În anul 2014 MIhaela Tampiza și SOrana Leru, absolvente ale Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, și-au unit forțele și au fondat împreună firma MiSo Architects.

Pe parcursul anilor, echipa s-a mărit și a adunat în jurul ei tot mai mulţi oameni: angajaţi, colaboratori, furnizori şi echipe pe şantier, împreună lucrăm pentru a crea spaţii frumoase şi de calitate, care să funcţioneze optim şi să ducă mai departe povestea noastră. În fiecare zi învăţăm ceva nou, mergem anual la târguri internaţionale şi la cursuri de specializare pentru a fi mereu la curent cu tendinţele şi materialele cele mai noi.

În 2018 am început să scriem povestea Miso şi la Braşov, contractând proiecte publice şi rezidenţiale care să ne permită o cucerire a pieţei şi o dezvoltare strategică, cu perspectiva deschiderii unui sediu nou, de data aceasta în centrul țării. Pandemia ne-a deschis oportunitatea lucrului de acasă și contractarea de proiecte în toată țara, dar și în afara ei, astfel am ajuns să avem amenajări la Milano și Bruxelles.

Astăzi avem un portofoliu cu proiecte şi povesti minunate atât în ţară cât şi în străinătate, cu premii şi apariţii în presă şi în media de care suntem tare mândre, precum si oameni minunaţi care ne-au fost şi ne sunt alături, cărora le suntem recunoscătoare. Echipa este cea mai importantă resursă a noastră, pentru că împreună creștem în continuare, dorim să realizăm proiecte din ce în ce mai frumoase, cu standarde înalte de calitate și clienti super mulțumiți.

ECHIPA MISO ARCHITECTS