a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
terasa apartament brasov
spatiu de lucru acasa
mobila pe comanda bucatarie
masuta de cafea lemn masiv
mobila pe comanda bucatarie
tapet dormitor
baie moderna placare lemn

Evergreen

Beneficiarii sunt un tânăr cuplu pasionat de activități outdoor și iubitor de animale. Dorința celor doi a fost obținerea unei amenajări cu influențe naturale, în care să primeze funcționalitatea. Am ținut cont, în amenajarea noastră, de nevoia acestora de a lucra integral de acasă și de dorința lor de a crea un spațiu ideal pentru cele două pisici. Interesul pentru natură, lumina și mobilierul cu aspect de lemn natural au conturat o amenajare unde latura practică favorizează toți locatarii apartamentului.

Amenajarea a fost preluată intr-un stadiu incipient, fiind amplasată într-un complex rezidențial aflat încă în construcție în mai 2020. Nu am realizat modificări de compartimentare, dar am ajustat instalațiile și electricele, astfel încât să favorizeze și să susțină amenajarea propusă.
Soluțiile în concordanță cu stilul de viață alături de cele două pisici, dominanța unei atmosfere primitoare și relaxante au fost dezideratele clienților. Proiectul le-a onorat din plin, aspectul balansând grațios la granița dintre natură și funcționalitate. Amenajarea urmează un stil modern, cu puternice accente scandinave – lemnul de stejar, prezent în întreaga locuință, face pereche bună cu peisajul accesibil de aici, care a constituit punctul fix în jurul căruia a gravitat întregul concept de design. Totodată, elementele naturale – vizibile atât în interior, cât și la exterior – conferă un aer nordic, proaspăt acestei amenajări pe cât de estetică, pe atât de pragmatică.

Proiect

Apartament rezidențial, trei camere și două băi

Tipologie amenajare

Locație

Complex Stejeriș, Brașov

Suprafață

85 mp + 7mp terasă

Durata amenajării

Mai 2020 - Ianuarie 2022

Procent de respectare a designului propus

100%