a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Living Bluebird apartament de inchiriat
Living Bluebird apartament de inchiriat
bucatarie deschisa cu masa rotunda
Living Bluebird apartament de inchiriat
bucatarie cu hota decorativa
pereti colorati in apartament
Bluebird dormitor -1
dormitor cu oglinda pe perete

The Rent Apartment

„Blue Bird” este unul dintre cele cinci apartamente de închiriat pe care le-am amenajat în acest complex rezidențial din zona Băneasa. Având experiența proiectelor similare anterioare din zona Aviației, am ales soluții practice de mobilare și tonuri calde de culori, pentru a face din acest spațiu un mediu plăcut de locuit pentru viitorii locatari, dar cu o latură practică foarte bine pusă la punct.

Mobilierul pe comandă ne-a ajutat să integrăm, într-un mod organic și echilibrat, zona de dining între bucătărie și living și să menținem un aer elegant, omogen pentru întreaga amenajare.
Ușa filomuro aleasă pentru dormitorul acestui studio face mult mai plăcută trecerea între cele două zone – de zi și de noapte, iar vopsirea ei parțială creează iluzia optică de spațiu amplu și profunzime.

Clienții ne-au oferit libertate totală în alegerea finisajelor și a decorațiunilor, cu condiția respectării cu acuratețe a bugetului agreat. Astfel de provocări duc întotdeauna la soluții creative. În acest caz, rezultatul îmbină funcționalitatea și calitatea, într-un spațiu de locuit elegant și luminos.

Proiect

Apartament rezidențial, două camere

Tipologie amenajare

Locație

Băneasa, București

Suprafață

43 mp + terasă

Durata amenajării

Mai 2021 - Februarie 2022

Procent de respectare a designului propus

100%