a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
tapet zona de luat masa
design interior dormitor cu tapet
canapea de colt apartament modern
camera fetita cu tapet roz
amenajare zona de luat masa cu tapet
design interior bucatarie bucuresti
tapet dormitor copii

Cranberry Dust

Proiectul “Cranberry Dust” a fost unul de lungă durată, tocmai pentru că ne-am implicat încă din etapa de construcție a imobilului, pentru a contribui la configurarea personalizată a instalațiilor și electricelor. Tot în această etapă, le-am oferit clienților noștri consultanță pentru alegerea finisajelor și a sanitarelor potrivite din selecția dezvoltatorului. Prelungirea lucrărilor de construcție a reprezentat un obstacol consistent în calea amenajării și a fost motivul principal pentru care durata proiectului s-a extins atât de mult.

Apartamentul cu patru camere, trei băi și balcon deschis din zona Basarab se remarcă prin valorificarea spațiului de 115 mp utili, dar și prin eleganță și luminozitate. Provocările nu au lipsit: mascarea a două grinzi, a unui stâlp, a panoului electric și a traseului conductei de gaz au fost doar câteva dintre hopurile trecute cu succes. Însă, trebuie să recunoaștem, apogeul creativității în această amenajare a fost atins atunci când am găsit soluția potrivită pentru a obține, dintr-un hol lung și îngust, unul funcțional, cu spații de depozitare generoase și dotări esențiale, precum băncuța-pantofar și oglinda.

Proiect

Apartament rezidențial, patru camere și trei băi

Tipologie amenajare

Locație

Basarab, București

Suprafață

115 mp utili + 9 mp balcon

Durata amenajării

Iunie 2020 - Octombrie 2021

Procent de respectare a designului propus

100%