a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
MISO_Duplex Chiville_living 13
MISO_Duplex Chiville_living 26
MISO_Duplex Chiville_living 38
biblioteca pe comanda cu lumina led
amenajare living mansarda
MISO_Duplex Chiville_living 30
MISO_Duplex Chiville_Baie
MISO_Duplex Chiville_dormitor 03
MISO_Duplex Chiville_scara 13
aplica perete

Duplex Chiville

Locuința se adresează unui tânăr antreprenor brașovean, care și-a dorit o amenajare elegantă și modernă în centrul orașului, astfel încât să se bucure deopotrivă de toate facilitățile necesare în imediata proximitate, dar și de o priveliște superbă, care include Tâmpa și zona istorică a frumosului Hermanstadt.

Amenajarea din Chiville nu a fost o premieră în relația noastră cu beneficiarul, ci o revenire la servicii deja cunoscute, în urma unei colaborări anterioare pentru designul unui apartament în București al aceluiași proprietar.
Durata îndelungată a amenajării se explică prin faptul că am preluat proiectul într-o etapă anterioară concretizării imobilului, pe când încă nu era turnată nici placa etajului superior. De altfel, procesul de amenajare a impus recompartimentarea ambelor niveluri, inversând și modificând în totalitate propunerea inițială a dezvoltatorului, cu living la nivelul inferior și două dormitoare la etaj.

Intervenția noastră a fost decisivă și în amplasarea scării și a ferestrelor de tip Velux, poziționate în așa fel încât să pună în valoare spațiile și să lumineze zonele de interes. Am optat stabilirea biroului și a unei băi la primul nivel, urcând cele mai importante încăperi ale locuinței la etajul superior: cuplul living – bucătărie și dormitorul matrimonial cu dressingul și baia proprie.

Proiect

Apartament rezidențial, trei camere

Tipologie amenajare

Locație

Chiville, Brașov

Suprafață

84 mp + 7 mp terasă

Durata amenajării

Aprilie 2019 - Octombrie 2020

Procent de respectare a designului propus

90%