a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
sina lumina incastrata tavan
riflaj dormitor mansarda
design interior duplex
biblioteca pe comanda cu lumina led
scara placata lemn
design interior bucatarie mansarda
amenajare living mansarda
aplica perete

Duplex Chiville

Locuința se adresează unui tânăr antreprenor brașovean, care și-a dorit o amenajare elegantă și modernă în centrul orașului, astfel încât să se bucure deopotrivă de toate facilitățile necesare în imediata proximitate, dar și de o priveliște superbă, care include Tâmpa și zona istorică a frumosului Hermanstadt.

Amenajarea din Chiville nu a fost o premieră în relația noastră cu beneficiarul, ci o revenire la servicii deja cunoscute, în urma unei colaborări anterioare pentru designul unui apartament în București al aceluiași proprietar.
Durata îndelungată a amenajării se explică prin faptul că am preluat proiectul într-o etapă anterioară concretizării imobilului, pe când încă nu era turnată nici placa etajului superior. De altfel, procesul de amenajare a impus recompartimentarea ambelor niveluri, inversând și modificând în totalitate propunerea inițială a dezvoltatorului, cu living la nivelul inferior și două dormitoare la etaj.

Intervenția noastră a fost decisivă și în amplasarea scării și a ferestrelor de tip Velux, poziționate în așa fel încât să pună în valoare spațiile și să lumineze zonele de interes. Am optat stabilirea biroului și a unei băi la primul nivel, urcând cele mai importante încăperi ale locuinței la etajul superior: cuplul living – bucătărie și dormitorul matrimonial cu dressingul și baia proprie.

Proiect

Apartament rezidențial, trei camere

Tipologie amenajare

Locație

Chiville, Brașov

Suprafață

84 mp + 7 mp terasă

Durata amenajării

Aprilie 2019 - Octombrie 2020

Procent de respectare a designului propus

90%