a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
design interior apartament
comoda TV pe comanda
amenajare apartament modern
dormitor cu draperii blackout
lumini pentru baie
amenajare hol cu placare pereti
litere luminoase perete

Masculine Vibes

Proprietarul amenajării noastre este un tânăr burlac, care profesează în domeniul IT, călătorește des și apreciază vinurile bune. Designul a fost adaptat stilului său de viață, ținând cont de faptul că lucrează uneori de acasă și este vizitat adesea de către prieteni.

Am preluat apartamentul finalizat și curat, cu parchet și pereți vopsiți alb, băi finisate și echipate, în cadrul cărora am intervenit cu modificări punctuale. Nu am realizat nici un fel de schimbări de compartimentare, partea de șantier s-a limitat la completări ale instalației electrice și la vopsirea și nuanțarea pereților de accent.
Beneficiarul și-a dorit o amenajare modernă și elegantă, cu finisaje distinctive și o atmosferă care să emane, într-o manieră echilibrată, energia masculină.

Cea mai mare provocare a proiectului a constat în mobilarea holului de acces, zonă mică și îngustă care, la prima vedere, părea ca nu va putea cuprinde prea multe spații de depozitare. Un alt aspect de care a trebuit să ținem cont a fost amenajarea preexistentă a bucătăriei și a dormitorului matrimonial; intervențiile au fost minore în ambele cazuri, însă efectul final s-a datorat detaliilor asupra cărora am avut libertatea să acționăm. Din punct de vedere tehnic, placările de tavane au fost un adevărat test, din cauza montajului dificil în contextul carcasei de rigips; rezultatul a fost un mulaj perfect pe dimensiunile carcasei, cu o garanție și rezistență în timp optime.

Proiect

Apartament rezidențial cu patru camere

Tipologie amenajare

Locație

Băneasa, București

Suprafață

80 mp + trei terase (cca 20 mp)

Durata amenajării

Aprilie 2019 - Decembrie 2019

Procent de respectare a designului propus

100%