a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
amenajare interioara duplex bucuresti
semineu in living
design interior camera de copii
bucatarie practica apartament
duplex amenajat cu mobilier la comanda
pat din lemn
mobilier pe comanda bucatarie

Raw Equilibrium

Beneficiarii sunt un tânăr cuplu de programatori, care și-au dorit o locuință aerisită și luminoasă, cu mobilier deschis la culoare, mult lemn, accente de verde smarald și teracotă. Am ținut cont în amenajarea noastră de pasiunea lor pentru a călători, de a descoperi locuri și culturi noi, de telemunca ocazională și de entuziasmul gastronomic comun.

Am preluat un apartament nou, finalizat și curat, cu parchet montat și pereți vopsiți în alb, cu ambele băi finisate și echipate. Intervenția cea mai semnificativă din perspectiva șantierului a fost remodelarea completă a celor două băi, ale căror instalații sanitare au fost modificate, iar pereții refinisați cu microciment. De asemenea, am realizat câteva modificări electrice punctuale, pentru a crea diverse scenarii de iluminat în tot apartamentul.
Lumina, spațiul, disciplina, albul predominant și materialele naturale au stat la baza brief-ului clienților. Am ales, așadar, o amenajare definită prin simplitate, detalii fine și am elaborat, strat cu strat, o atmosferă caldă, relaxantă și primitoare.

Dorințele punctuale comunicate încă din stadiul incipient al dezvoltării proiectului – șemineul electric din living, candelabrul modern și elegant din zona supantei – au constituit repere de bază pentru crearea aspectului estetic din prezent al apartamentului. Zona de zi are un caracter aparte datorită supantei spectaculoase care comunică cu holul amplu de la etaj, cu o înălțime considerabilă, de aproape 6 metri și o priveliște panoramică asupra orașului, mulțumită amplasării apartamentului la etajul 10 al imobilului gazdă.

Proiect

Apartament tip duplex, cu trei camere și două bai

Tipologie amenajare

Locație

Belvedere Residences, București

Suprafață

92 mp + terase

Durata amenajării

Septembrie 2020 - Iulie 2021

Procent de respectare a designului propus

100%