a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
pictura perete in apartament
bucatarie pe comanda
amenajare interioara in culori galben si albastru
design de interior apartament de inchiriat
hol intrare apartament inchiriat
loc de luat masa cu scaune tapitate
design interior dormitor cu tapet

Tropical Sweetness

Acesta este unul dintre cele patru apartamente din același complex rezidențial din portofoliul nostru, cu destinația închirierii. A fost o provocare să coordonam toate șantierele, comenzile și furnizorii, pentru a obține rezultatele dorite, în intervalul de timp agreat contractual.

Pentru “Tropical Sweetness”, am ales o cromatică veselă, de inspirație naturală, cu influențe botanice și nu numai. Obiectivul principal a fost obținerea unui spațiu de locuit versatil, ușor adaptabil în funcție de nevoile oricăror viitori proprietari, cu o funcționalitate bine conturată. Într-un spațiu în care bucătăria se deschide către living, dining și hol, a fost mai eficient să realizăm acest lucru cu ajutorul mobilierului custom made.

Tot proiectul a fost atent monitorizat din punct de vedere al costurilor, deoarece bugetul nu putea suferi modificări, iar fiecare alegere a fost făcută din perspectiva calității și a funcționalității, cu scopul de a valorifica la maximum potențialul acestui spațiu de 54 mp.

Proiect

Apartament rezidential, două camere

Tipologie amenajare

Locație

Aviației, București

Suprafață

54 mp + terasă

Durata amenajării

Februarie 2021 - Iulie 2021

Procent de respectare a designului propus

100%