a

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium natus error sit omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
placare mozaic baie
placare mozaic bucatarie
birou pe comanda camera fetita
perete placat cu riflaj si oglinda antichizata
usa filomuro pe hol
loc de luat masa amenajat cu plante
amenajare living si bucatarie
Turquoaise7

Turquoise Delight

Beneficiarii sunt o tânără familie cu doi copii, care și-au dorit o locuință modernă și primitoare, dinamică și vibrantă, care gravitează în jurul culorii turcoaz, prezentă în întreaga amenajare. Dormitoarele copiilor le reflectă într-o mare măsură gusturile și personalitatea, într-o manieră adaptată la stilul de amenajare adoptat.

Amenajarea a fost preluată într-un stadiu incipient, fiind amplasată într-un imobil care se afla încă în construcție în aprilie 2019, imediat ulterior montării instalațiilor. Acest detaliu este important tocmai pentru că, deși nu au fost realizate modificări de compartimentare, cu excepția reconfigurării accesului în bucătărie, instalațiile au fost ajustate în conformitate cu designul propus.

Parterul este spectaculos datorită piesei centrale din zona de zi, o bibliotecă unicat realizată pe comandă, cu dublu rol: de a delimita cele două spații, și de a permite pătrunderea luminii naturale în zonele de tranzit. Totodată, zona de dining se remarcă grație ansamblului suspendat realizat pe comandă din jardiniere amplasate la diferite înălțimi, corpuri de iluminat cu forme geometrice și benzi LED.

Universul acestui proiect este culoarea. Și nu ne-am temut să o folosim din plin.

Proiect

Apartament tip duplex, cu patru camere și trei băi

Tipologie amenajare

Locație

Moghioroș, București

Suprafață

115 mp

Durata amenajării

Aprilie 2019 - Februarie 2020

Procent de respectare a designului propus

100%